Een PlayRight+ Prijs voor de volgende proclamatie ?

PlayRight+ lanceert een oproep voor laatstejaarsstudenten van een Bachelor of Masteropleiding muzikant en/of acteur.

PlayRight+ ondersteunt uitvoerende kunstenaars en verdedigt hun belangen. Uit bewondering voor diegenen die er reeds van jongs af aan voor kiezen om van muziek of acteren hun toekomstig beroep te maken. En voor wie daarbij uitblinkt, mag dat gepaard gaan met een extra duwtje in de rug. Daarom biedt PlayRight+ aan alle hogescholen en universiteiten in België de mogelijkheid om aan pas afgestuurde muzikanten en acteurs de PlayRight+ Prijs toe te kennen.

Ioan Kaes (PlayRight+) en Frederik De Clercq (PXL Music): PlayRight+ Prijs 2016

Elk jaar deelt PlayRight+ prijzen van € 500 uit aan studenten die zich doorheen hun studietraject hebben onderscheiden als uitvoerend kunstenaar. Elke hogeschool of universiteit die een Bachelor- of Masteropleiding aanbiedt, heeft de mogelijkheid om een PlayRight+ Prijs uit te delen.

Wil jij dat jouw school een PlayRight+ Prijs uitdeelt? Neem dan contact op met ons via: .

Hoe deelnemen ?

De prijs is bestemd voor:

  • Studenten van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten.
  • Opleidingen tot muzikant of acteur van het niveau Bachelor of Master.
  • Studenten die hun opleiding afronden en hun diploma behalen tijdens de proclamaties van juni 2017.

Wie zorgt voor de selectie?

Het docentencorps krijgt de volledige vrijheid in de keuze welke student(e) ze van de PlayRight+ Prijs wil laten genieten. Omdat zij de leerlingen beter dan wie ook kennen, hen volgen tijdens het doorlopen van hun opleiding, is het aan de docenten te kiezen welke studenten van deze PlayRight+ Prijs kunnen genieten. Het enige criterium dat gerespecteerd dient te worden is dat de selectie gebeurt op basis van hun prestaties als uitvoerende kunstenaar.

 

 

—–> De eerste PlayRight+ Prijzen van 2017