Jukebox Down the Rabbit Hole & LOD

23 oktober 2020 - 07:00

JUKEBOX, een muzikaal spektakel ondersteund door PlayRight+, is een show waarin drie artiesten nieuwe muziek spelen met zeer bijzondere installaties en waarbij het publiek een centrale rol speelt. Het concert is bestemd voor kinderen tussen 7 en 11 jaar oud en heeft tot doel hen aan te moedigen om verschillende manieren van (muziek) luisteren te ontdekken.

Een intuïtieve muzikale reis

In JUKEBOX stap je in een interactieve speeltuin vol geluiden. Je kruipt, als het ware, in een jukebox. Welk geluid hoor je het eerst? Samen met de andere nieuwe bewoners van Jukebox kan je choreografieën op een groot scherm zien, zoals in een videogame. Afhankelijk van hoe je samenwerkt en je door het speelveld beweegt, verandert de muziek in de kamer en weerklinken er nieuwe geluiden.

JUKEBOX is een intuïtieve muzikale reis geanimeerd door video-installaties waartussen de toeschouwers zich vrij kunnen bewegen en zich laten leiden door de verschillende sensaties en hun gehoor. Het is een ervaring die je uitnodigt om je kijk op de definitie van muziek en muziekinstrumenten te veranderen.

Spectacle musical pour enfants Bruxelles

Down the Rabbit Hole

Down the Rabbit Hole is een muzikaal collectief opgericht in de zomer van 2017 en wordt mede geregisseerd door klarinettiste Filipa Botelho (Portugal),  percussionisten  Kaja Farszky (Kroatië) et violiste Hanna Kölbel (Duitsland).

23 oktober – 25 november

Alle info vind je via volgende link: https://www.lod.be/fr/agenda/60/LOD_Down_the_Rabbit_Hole/Jukebox/

Share This :

Gerelateerde items

sluiten

Inloggen Lid worden