Oproep voor kandidaturen: PlayRight nodigt u uit voor de Raad van Bestuur

23 maart 2017

Opgericht door en voor artiesten, bestaat PlayRight uit acteurs en muzikanten die, net als u, steeds geïnvesteerd hebben in hun collectieve beheersvennootschap.  Dankzij die betrokkenheid kan PlayRight vandaag, in alle bescheidenheid, vaststellen dat we een enorme vooruitgang geboekt hebben en we ons zullen blijven inzetten om de zaken te verbeteren.

Niettemin, en daar herinnert de actualiteit ons regelmatig aan, blijft de artistieke sector door de overheid de meest verwaarloosde sector. PlayRight heeft, gesterkt door zijn 13.000 aangesloten kunstenaars, een belangrijke rol te spelen in het verdedigen van uw belangen.

Daarom roepen we u op om actief deel te nemen aan het bestuur van uw beheersvennootschap en aan de projecten waarin ze betrokken is.

Dit jaar zijn er zes bestuursmandaten in te vullen:

  • Een Nederlandstalige muzikant,
  • Een Franstalige muzikant,
  • Een Nederlandstalige acteur,
  • Drie Franstalige acteurs.

Wil u meewerken aan het bestuur van UW beheersvennootschap en u bent reeds vennoot, stel u dan nu kandidaat voor een van de bestuursmandaten in functie van uw artistieke hoofdactiviteit.  Hoe doet u dit? Stuur ons uw kandidatuur, vergezeld van een korte persoonlijke presentatie (curriculum vitae) en een foto (formaat JPEG of PNG) in 2 bestanden, door naar: r.peereboom@playright.be

De kandidaturen moeten zijn ingediend ten laatste op vrijdag 12 mei. Daarna worden ze bekend gemaakt aan de vennoten zodat zij hun kandidaat kunnen verkiezen tijdens de Algemene Vergadering die plaats vindt op maandag 19 juni aanstaande. Verder kan u ook nog de interviews lezen van de Roland De Greef en Alain Van Goethem,  beiden bestuurder sinds 2016.

Gerelateerde items

sluiten

Inloggen Lid worden