Concours Circuit 2020

12 december 2020 - 18:00

Concours Circuit, HET evenement bij uitstek voor de opkomende music scene in de Federatie Wallonië-Brussel, is terug in 2020! Het doel van deze wedstrijd, ondersteund door PlayRight+, is om de talenten van morgen te ontdekken en een springplank te vormen naar nieuwe geluiden en alternatieve muziek!

Een ietwat bijzondere wedstrijd in 2020

Voor deze nieuwe editie van Concours Circuit werden meer dan 330 projecten ingestuurd! Dit record aan inschrijvingen, het bewijs van een steeds toenemend enthousiasme, toont ook de waarde van een dergelijke competitie tijdens deze actuele gezondheidscrisis.

Na urenlang luisteren en herbeluisteren en een avond van overleg selecteerde de jury, samengesteld uit muziekprofessionals, twintig eclectische en veelbelovende muzikale projecten. De artiesten en groepen zijn actief in verschillende genres: van postpunk, over lofi, tot ambient en zelfs techno. Een verscheidenheid aan genres en stijlen die getuigen van de rijkdom en dynamiek van de opkomende music scene in Wallonië en Brussel!

De selectie van de artiesten

Op het programma? Vier avonden om tien artiesten en bands te kiezen die zullen deelnemen aan de third finals. Aan het einde van deze etappe zullen vijf projecten doorgaan naar de finale, die plaatsvindt op 12 december in de Brusselse Botanique.

Save the date:

Meer info en alles over de hygiënemaatregelen via  http://concourscircuit.be/

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden