Nieuwe collega bij PlayRight: welkom, Thomas! 

28 februari 2023

Onze nieuwe collega is Thomas Menestret, hij is 24 jaar oud en heeft net zijn studie communicatie aan het IHECS (Institut des hautes études des communications sociales) afgerond. Thomas vervoegt het departement Communicatie en Culturele Zaken (PlayRight+) en zal zich bezighouden met de Franstalige communicatie. 

Hij kan er vooral trots op zijn dat hij in de culturele sector actief is. Naast zijn opleiding communicatie is hij namelijk vooral muzikant. Wanneer hij niet voor PlayRight werkt, is hij gitarist of drummer voor zijn verschillende muzikale projecten in Brussel.   

Naast muziek heeft hij een grote passie voor koken, voornamelijk Italiaans. Hij houdt van het land en zijn cultuur (vooral gastronomisch) en heeft hij al vaak de kans gehad om er naartoe te gaan.  

Als hij geen communicatie had gestudeerd, had hij graag films willen maken. Helaas hield hij deze kunstvorm liever voor zichzelf door wekelijks een bezoek te brengen aan verschillende Brusselse bioscopen.   

Ten slotte is hij naast al deze interesses een groot literair man. Hij leest bijzonder graag poëzie en is onlangs begonnen met zijn eigen kortverhalen te schrijven.

Share This :

Gerelateerde itemsZie ook


sluiten

Inloggen Lid worden