PLAYRIGHT LANCEERT PLAYRIGHT+ PLATFORM: AANVRAGEN WORDEN NU ONLINE INGEDIEND!

28 februari 2023

Financiële steun aanvragen bij PlayRight+ zal vanaf nu gemakkelijker en geautomatiseerd verlopen dankzij het nieuwe PlayRight+ Platform.

Eindeloze formulieren en ingewikkelde stappen zijn nu officieel verleden tijd. Ons nieuwe platform is beschikbaar via volgende link: PlayRight+ Platform. Het hele proces verloopt vanaf nu via dat platform: gaande van je aanvraag indienen tot op de hoogte blijven van de status van je aanvraag.

Gebruiksaanwijzing

Benieuwd hoe het werkt? Of wil je steun aanvragen?  We hebben een eenvoudige gids gemaakt om een aanvraag in te dienen. Deze gids is beschikbaar op onze sociale media of je kunt dit pdf-bestand downloaden. Als je nog vragen hebt, kun je een mail sturen naar plus@playright.be.

Ter herinnering

PlayRight+ biedt financiële steun aan projecten (jaarlijks) en/of organisaties (om de twee jaar) die de positie van de uitvoerende kunstenaar extra behartigen, of een grote meerwaarde bieden aan de gemeenschap van uitvoerende kunstenaars. Vergeet niet dat je aan specifieke criteria moet voldoen om in aanmerking te komen. Ga dus na of jouw project of organisatie past binnen de regels en voorwaarden voor financiële steun van PlayRight+.
– Meer informatie over steunaanvragen voor projecten
– Meer informatie over steunaanvragen voor organisaties Waar wacht je nog op om je aanvraag in te dienen?   Het platform is een klik verwijderd!

Laten we samen de gemeenschap van uitvoerende kunstenaars verbeteren!

sluiten

Inloggen Lid worden