Nieuwe collega’s bij PlayRight: welkom, Jana en Kurt!

11 januari 2024

Bij PlayRight staan uitvoerende kunstenaars centraal. Een team van accountmanagers ondersteunt dagelijks de muziek- en audiovisuele artiesten die bij ons zijn aangesloten. Sinds 8 januari hebben twee ervaren en gepassioneerde collega’s dat team vervoegd: Jana Martens en Kurt Geldhof. Zij stellen zich aan jullie voor. Welkom!

Jana Martens: Audiovisual Account Manager

Jana is geen nieuwkomer in de sector. Misschien liep je haar zelfs al eens tegen het lijf op een filmfestival: in het verleden werkte zij namelijk als accountmanager voor regisseurs en scenaristen bij Sabam. De ervaring die ze daar opdeed, zet ze nu in voor acteurs en actrices! 

Ze kan je alles vertellen over true crime, binget al eens graag de nieuwste series en als je Jana niet in de cinema tegenkomt, is de kans groot dat je haar op een festival, concert of theatervoorstelling treft. Andere passies van haar zijn gamen, pottenbakken, de wereld rondtrekken en all things Disney. 

Trek dus zeker aan haar (digitale) mouw voor alle vragen over je naburige rechten als acteur of actrice of gewoon om een babbeltje te slaan over het reilen en zeilen in onze prachtige Belgische filmsector. 

Kurt Geldhof: Account Manager

Kurt is een muziekverslinder en collagist die (lang geleden) koste wat het kost in de muzieksector aan de slag wou. Na 25 jaar voor alle grote platenfirma’s te hebben gewerkt in verschillende gebieden (van talentscouting tot de exploitatie van muziekcatalogi en tussendoor ook royaltymanager), heeft hij recent ook in de culturele sector zijn kennis gedeeld en nieuwe ervaringen opgedaan. 

In zijn vrije tijd bezoekt hij met zoonlief concerten en loopt hij regelmatig rond in Brussel, zijn nieuwgevonden liefde. 

Kurt is opgetogen om aan de slag te gaan bij PlayRight. Hier ontdekt hij nóg een ander facet van de muziekindustrie waarin hij zich kan uitleven en op een directe manier mee het verschil kan maken voor de artiesten! 

sluiten

Inloggen Lid worden