De Algemene Vergadering 2018 in het kort

19 juni 2018

Elke derde maandag van juni houden de artiesten-vennoten van PlayRight de Algemene Vergadering van hun beheersvennootschap. Een terugblik op dit jaarlijks evenement.

Op maandag 18 juni werden de artiesten die vennoot zijn van PlayRight uitgenodigd voor de Algemene Vergadering van hun beheersvennootschap. Kort samengevat keurden de aanwezige vennoten het jaarverslag en de rekeningen voor het jaar 2017 goed, en benoemden ze de nieuwe leden die vooraf aangeduid werden door de respectievelijke colleges : MUZIEK en DRAMATISCHE KUNST EN DANS.

Meer cijfers voor 2017? Neem een kijkje in het jaarverslag 2017.

DE NIEUWE VERKOZENEN VOOR DE RAAD VAN BESTUUR

Tijdens de Algemene Vergadering werden de nieuwe leden van de Raad van Bestuur verkozen. Dit jaar waren vier van de zestien bestaande mandaten toe te wijzen. Als muzikanten werden Perry Rose herkozen voor het Franstalige gedeelte en Christa Biesemans voor de Nederlandstaligen, allebei voor een mandaat van vier jaar. De Franstalige acteur Giovanni Guzzo is opgenomen in de Raad van Bestuur en Kristine Van Pellicom werd herkozen als Nederlandstalige actrice, allebei voor een mandaat van vier jaar.

Giovanni Guzzo, Christa Biesemans & Perry Rose

De intussen traditionele drink sloot het evenement af. PlayRight wil alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en we hopen u volgend jaar terug te zien (17 juni 2019).

Gerelateerde items

sluiten

Inloggen Lid worden