Afscheid van Brigitte, nieuwe collega’s Mark en Sam! 

4 juli 2024

De afgelopen maanden heeft er heel wat bewogen bij PlayRight. In april namen we afscheid van Brigitte Verbruggen, die dertien jaar lang accountmanager bij PlayRight was. Zij geniet nu van een welverdiend pensioen. Maar PlayRight groeide ook en kreeg er twee nieuwe collega’s bij: onze finance manager Mark Mahieu en accountmanager Sam Jaspers! 

Laetitia Batardy (links) en Brigitte Verbruggen (rechts).

Na dertien jaar bij PlayRight is Brigitte Verbruggen met pensioen gegaan. Zij werkte met grote toewijding en passie voor haar artiesten als accountmanager bij ons. Met haar diepgaande kennis van de muzieksector en haar inzet was ze een belangrijk deel van PlayRight. En dat werd geapprecieerd: een van haar artiesten nodigde haar zelfs eens uit voor een diner om haar te bedanken voor al haar hulp! Brigittes motto was dan ook: “Alles voor de artiesten.” We wensen Brigitte een welverdiend pensioen toe en bedanken haar voor haar werk bij ons. 

Daarnaast zijn er twee nieuwe mensen bij PlayRight aan de slag gegaan: Mark Mahieu startte in mei en Sam Jaspers in juni. 

Mark Mahieu
© Julia Egger

Mark Mahieu start bij PlayRight als Finance Manager. Hij is altijd geboeid geweest door alles wat met cijfers en financiën te maken heeft en combineert boekhouden nu met zijn andere passie: cultuur. In zijn vrije tijd pikt Mark namelijk graag een concert mee of plant hij filmavonden in met zijn vrienden. Verder brengt hij graag tijd door met zijn gezin.

Sam Jaspers

Sam Jaspers vervoegt het team van accountmanagers en zal zich specifiek op muziek toespitsen. Dat is logisch: hij is altijd gepassioneerd geweest door muziek en was een van de oprichters van Ultratop in 1995, waar hij de officiële Belgische hitparade 26 jaar lang uitbouwde tot een bekend merk. Hij leidde al die jaren ook de Belgische airplaymetingen van Nielsen en Radiomonitor en programmeerde digitale kanalen voor Stingray, met de focus op Belpop en Franse muziek. Hij schreef columns, jureerde muziekwedstrijden en trad op als muziekspecialist in de media. Na 25 jaar ontving hij de MIA Lifetime Achievement Award. Thuis ontdekt Sam continu muziek, stelt hij playlists samen, leest hij over muziek en schrijft hij blogs. Hij geniet van concerten en uitjes met vrienden en familie. In zijn thuisbasis Mechelen is hij betrokken bij stads- en culturele activiteiten. Na jaren samenwerking met PlayRight is Sam enthousiast om nu deel uit te maken van de organisatie en artiesten te helpen met hun naburige rechten

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden