Algemene Vergadering PlayRight 2019

17 juni 2019 - 14:00

Iedere derde maandag van de juni, nodigt PlayRight alle vennoten uit voor de Algemene Vergadering. Wenst u de volgende Algemene Vergadering van PlayRight bij te wonen? Het evenement biedt u de gelegenheid om:

  • Uw mening te geven over voorgestelde wijzigingen aan de Statuten en het Algemeen Reglement;
  • Deel te nemen aan het proces voor de nominatie van de bestuurders van de groep waar u deel van uitmaakt (Muziek of Dramatische Kunst en Dans, in functie van uw artistieke hoofdactiveit);
  • Uw kandidatuur in te dienen om bestuurder te worden.

Opgelet: Als u uw maatschappelijk aandeel niet voor 16 maart 2019 heeft betaald, kunt u niet deelnemen aan de volgende Algemene Vergadering.

Op maandag 17  juni 2019 vindt vanaf 14 uur de Algemene Vergadering van PlayRight plaats in de Beursschouwburg aan de Auguste Ortsstraat 20-28 te 1000 Brussel. Na de Algemene Vergadering volgt een debat over de rechten van artiesten. Dit gaat door in de Silver Room (op de 5e  verdieping van de Beursschouwburg) vanaf 17u30, en wordt gevolgd door een drink waarvoor u uiteraard ook van harte bent uitgenodigd.

Net als vorig jaar:

Merk op dat u uw aanwezigheid of de toekenning van een volmacht dient te bevestigen voor 9 juni 2019. Indien u geen stappen heeft ondernomen binnen de gestelde termijnen, wordt u de toegang tot de Algemene Vergaderingen geweigerd en is uw volmacht evenmin rechtsgeldig.

Indien u geen online verbinding kunt maken, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met PlayRight op het nummer 02/421 53 41.

Gerelateerde items

sluiten

Inloggen Lid worden