Je bent reeds vennoot van PlayRight maar ook geïnteresseerd om deel te nemen aan het bestuur van PlayRight ? Stel dan nu je kandidatuur!

19 april 2016

 

Maandag 20 juni aanstaande zal de Algemene Vergadering van PlayRight plaatsvinden en dit vanaf 14 uur. Vennoten van PlayRight die in de toekomst willen meewerken aan het bestuur van hun beheersvennootschap hebben nu de kans om hun kandidatuur te stellen als lid van de Raad van Bestuur. Op die manier kunnen ze de stem van de artiesten in hun sector vertegenwoordigen.

Er zijn openstaande mandaten voor:

  • een Nederlandstalige muzikant
  • een Nederlandstalige acteur
  • een Franstalige muzikant
  • een Franstalige acteur

Wens je deel te nemen aan de verkiezing van de nieuwe mandatarissen die plaatsvindt tijdens de Algemene vergadering dan kan je vanaf nu je kandidatuur samen met een persoonlijke voorstelling (Curriculum Vitae) sturen naar: r.peereboom@playright.be . De kandidaturen moeten ten laatste op vrijdag 6 mei ingediend zijn. De documenten worden via de PlayRight portal ter beschikking gesteld van de vennoten zodat zij de kandidaat, kandidaten van hun keuze kunnen aanduiden.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Rudy Peereboom via r.peereboom@playright.be of via 02/421 53 86.

Share This :

Gerelateerde items

Nieuws


Zie ook


Evenementen
sluiten

Inloggen Lid worden