Nieuw gezicht bij PlayRight!

6 december 2022

PlayRight heeft er een nieuw gezicht bij! In november heeft Nena Langloh ons team vervoegd. Zij gaat aan de slag als projectmanager in het departement Communicatie en Culturele Zaken (PlayRight+).

Onze collectieve beheersvennootschap groeit, maar bij die groei hoort ook meer werk. Daarom verwelkomen wij Nena Langloh bij ons team. Zij zal voor 4/5e ondersteunen bij het creëren en verspreiden van het Nederlandstalige communicatiemateriaal op alle mogelijke manieren, van nieuwsbrief naar sociale media tot de flyers op evenementen. En wie weet kom je haar wel eens tegen op zo’n evenement of bij een workshop over naburige rechten.

Behalve een achtergrond in communicatie heeft Nena er ook eentje in journalistiek. Wanneer ze niet voor PlayRight werkt, zet ze een andere pet op en werkt ze als freelancejournalist. Als ze even een pauze neemt van al dat communiceren en schrijven, volgt ze operales en speelt ze piano. Andere thema’s behalve muziek en journalistiek die ze op elk moment graag met je bespreekt: Brussel, (vegetarisch) eten en hedendaagse Japanse literatuur.

Share This :

Gerelateerde items

sluiten

Inloggen Lid worden