Noodfonds voor artiesten: PlayRight verlengt de maatregelen

2 juni 2020

Vanwege de maatregelen die werden genomen in de strijd tegen Covid-19 en de impact op de activiteiten van onze aangesloten artiesten, heeft PlayRight beslist om het noodfonds te verlengen tijdens de maand juni.

Er werden enorm veel aanvragen ingediend bij het PlayRight+ noodfonds. We zijn er ons dan ook van bewust dat de crisis die veroorzaakt werd door de pandemie nog lang grote gevolgen zal hebben voor de hele sector. Daarom blijft PlayRight zich mobiliseren en treffen we maatregelen op verschillende niveaus om de uitvoerende kunstenaars te ondersteunen. Deze mobilisatie neemt, onder andere, de vorm aan van een noodfonds voor onze aangesloten uitvoerende kunstenaars die rechtstreeks door Covid-19 worden getroffen.

Het principe blijft hetzelfde: het fonds streeft ernaar om een gedeeltelijke compensatie te bieden voor jouw inkomstenverlies, ten gevolge van de annulering van je activiteiten als uitvoerend kunstenaar in België in juni.

Kleine wijziging: het platform waarlangs je de aanvraag moet indienen, is nu gekoppeld aan je online portal. Als je dus een aanvraag wil indienen, log je in met dezelfde inloggegevens als die van je PlayRight portal.

Hierdoor hoef je de informatie die PlayRight al heeft, zoals je contactgegevens, je bankrekeningnummer of je aansluitingsnummer niet opnieuw in te voeren. Het biedt je ook de mogelijkheid om je dossier bij te werken, indien nodig, en de verwerking van je aanvraag direct op te volgen.

Zodra je aanvraag is ingediend, zal ons team deze analyseren en zo snel mogelijk contact met je opnemen om, indien nodig, aanvullende documenten of bijkomende informatie op te vragen, of om je te informeren over het resultaat van je aanvraag.

Gerelateerde items

sluiten

Inloggen Lid worden