Uw fiscale fiche 281.45 is beschikbaar in uw online dossier

27 april 2017

ERRATUM : Indien u reeds op woensdag 26 april uw fiscale fiche hebt gedowload via de portal, gelieve deze niet te gebruiken. Het bruto-bedrag dat hierop wordt vermeld is foutief. Door een administratieve fout werden de financiële opbrengsten die u in 2016 heeft ontvangen (voor muziek 2006-2009), bij dit bedrag gerekend. Deze financiële opbrengsten zijn echter geen naburige rechten. Uw fiscale fiche werd aangepast en is nu raadpleegbaar via uw portal.

Voor uw jaarlijkse belastingaangifte aanslagjaar 2017 (inkomsten 2016) heeft u de fiscale fiche 281.45 nodig. PlayRight heeft uw fiche zonet beschikbaar gemaakt via uw online dossier in de PlayRight Portal  kunnen leden in hun online-dossier nakijken welke landen zijn opgenomen in hun aansluitingscontract.

bij “Uw gegevens” onder de tab “Documenten”.  U kunt ook het document “Hoe zit dat met de belastingen” consulteren door hier te klikken.

 

De bedragen aan naburige rechten die PlayRight u in 2016 toekende, worden op deze fiche samengevat. Om uw belastingaangifte te vervolledigen dient u de bedragen van de fiche 281.45 in te vullen op uw aanslagformulier 2017.

Opgelet!  Wanneer u eveneens van een andere beheersvennootschap auteursrechten en/of naburige rechten ontving dan moet u die ook in dezelfde rubriek invullen.

Noteer alvast dat u tot juli 2017 de tijd krijgt om uw elektronische belastingaangifte via Tax on web in te dienen. Voor de aangifte op papier heeft u maar tot eind juni 2017 de tijd. Mocht u vragen hebben in verband met onze documenten, aarzel dan niet om uw accountmanager te contacteren. Voor de vragen m.b.t. uw belastingaangifte, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de FOD Financiën, door te bellen naar het nummer 02/572 57 57.

sluiten

Inloggen Lid worden