Dit zijn de nieuwe bestuursleden bij PlayRight!

30 juni 2023

Tijdens de Algemene Vergadering van PlayRight op maandag 19 juni konden de aanwezige vennoten stemmen voor kandidaat-bestuursleden. Wij zetten alle wijzigingen voor jou op een rijtje en stellen je voor aan de nieuwste gezichten in onze Raad van Bestuur. 

Dit jaar waren er 4 mandaten te vervullen in de Raad van Bestuur van onze collectieve vennootschap. Die zijn gegaan naar volgende vennoten: 

Daarnaast werd Eva Schampaert bevestigd als gecoöpteerd bestuurder als Nederlandstalige uitvoerende kunstenaar in het college Muziek. Haar mandaat loopt nog twee jaar.

Tijdens de vergadering van de Raad van Bestuur op maandag 26 juni werd Johan Van Assche gecoöpteerd als Nederlandstalige uitvoerende kunstenaar in het college Dramatische Kunst & Dans.

Christian Martin werd tijdens die vergadering eveneens herverkozen als voorzitter van de Raad van Bestuur van PlayRight. 

Dit betekent dat we afscheid nemen van Paul Poelmans en Julie Basecqz uit onze Raad van Bestuur. Wij willen hen van harte bedanken voor de vele jaren waar zij zich voor PlayRight en de gemeenschap van uitvoerende kunstenaars hebben ingezet. 

Alle leden van de Raad van Bestuur kun je hier bekijken. 

Share This :

Gerelateerde items

sluiten

Inloggen Lid worden