Je nieuwe portal is online!

17 november 2021

De voorbije maanden heeft het PlayRight-team hard gewerkt aan een update van je online portal om je nog beter van dienst te kunnen zijn. We hielden verschillende workshops met leden-artiesten en PlayRight-medewerkers. Het resultaat? Een vernieuwde versie van de PlayRight portal, online vanaf vandaag!

Wat verandert er?

Er werden geen structurele veranderingen aangebracht en de portal en de organisatie ervan, wél verbeteringen op verschillende niveaus:

  • Eenmaal je ingelogd bent, kom je terecht op een dashboard dat de belangrijkste informatie van jouw account weergeeft op de voorpagina: aangiftes die moeten worden vervolledigd, de laatste uitbetaling, het laatste nieuws en FAQ’s;
  • Een aangifte opzoeken in je repertoire is nu veel gemakkelijker (dankzij de uitgebreide zoekfuncties);
  • De website-inhoud is geïntegreerd in de portal, zodat je gemakkelijker van de ene naar de andere site kan navigeren;
  • De weergave wordt aangepast naargelang het apparaat waarmee je je aanmeldt (mobiel, desktop).

Geef aan, geef aan, geef aan!

Zonder repertoire kan PlayRight de aan jou verschuldigde rechten niet berekenen en verdelen. Je prestaties aangeven is en blijft dus essentieel. Daarom hebben we de aangiftetool in je portal ontwikkeld. PlayRight werkt bovendien aan het beschikbaar stellen van aangiftes die je nog slechts hoeft te valideren en/of gedeeltelijk aan te vullen. Je repertoire op tijd aangeven, blijft dus essentieel. We raden je aan om nu meteen in te loggen en hiermee te starten.

DEADLINES 2021: GEEF JE MUZIKALE EN AUDIOVISUELE PRESTATIES NU AAN!

Tot slot willen we graag alle artiesten bedanken die hebben deelgenomen aan de workshops over de portal.

Contacteer gerust je Accountmanager mocht je nog verdere info wensen of vragen hebben.

sluiten

Inloggen Lid worden