Inloggen op mijn portal

In de rechterbovenhoek op de homepage van de PlayRight-website vind je de knop  PlayRight Portal. Klik op deze knop en vul je login-gegevens in.

Je login-gegevens bestaan ​​uit:

  • Je gebruikersnaam / e-mailadres: dit is het adres dat in je dossier staat vermeld en dat je hebt opgegeven bij je aansluiting. Je kan het in je online dossier wijzigen, indien nodig. Vergeet dan niet om de volgende keer met je nieuwe e-mailadres in te loggen.
  • Je persoonlijke wachtwoord: op het moment dat PlayRight je aansluiting bevestigt, ontvang je een bevestigingsmail met een activeringslink. Klik op deze link om je wachtwoord aan te maken.

Heb je geen logingegevens ontvangen, werkt de link niet of ben je je wachtwoord vergeten?

  • Heb je bij je aansluiting geen e-mailadres doorgegeven, dan neem je best even contact op met je account manager. Die zal het e-mailadres in je dossier invoeren, en vervolgens ontvang je een bevestigingsmail.
  • Werkt de activeringslink niet, dan is de termijn van activering mogelijk verstreken. Ook in dit geval kan je account manager zorgen voor een nieuwe link.
  • Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, klik op “Ik ben mijn wachtwoord vergeten” en je zal snel een nieuwe activeringslink ontvangen per mail.

En wat als mijn vertegenwoordiger/agent mijn dossier beheert?

Om veiligheidsredenen heeft een vertegenwoordiger een aparte toegang tot het online dossier van de rechthebbenden die hij of zij vertegenwoordigt, via een eigen e-mailadres. Hij/zij heeft dus toegang tot jouw dossier en kan er wijzigingen in aanbrengen zolang de volmacht geldig is.

Om mogelijke verwarring te vermijden bij het indienen van aangiften, is het belangrijk onderling af te spreken wie wat wel of niet doet.

Ik heb mijn e-mailadres gewijzigd. Hoe log ik nu in?

Wanneer je het e-mailadres in je  Online dossier wijzigt, dan volstaat het om de volgende keer met dat nieuwe e-mailadres in te loggen.

Onthou dus goed welk e-mailadres je in je dossier hebt geregistreerd. Wanneer er toch iets fout gaat bij het inloggen, neem dan contact op met je account manager of mail naar members@playright.be, als je niet meer weet wie de accountmanager is die je dossier beheert.

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden