Welke tv-zenders zijn opgenomen in de speellijsten van PlayRight?

Om jouw rechten voor audiovisuele prestaties op het Belgische grondgebied te berekenen, baseert PlayRight zich op je repertoire en gebruiken we verschillende verdelingsparameters:

  • de duur van het programma,
  • het tijdstip van uitzending
  • en het marktaandeel van de zender.

Hier vind je een lijst van de zenders waarvan de audiovisuele werken in aanmerking zijn genomen voor de verdeling van audiovisuele rechten. Je rechten voor een audiovisueel werk kunnen voortkomen uit: een prestatie in een audiovisuele opname, dubbing & nasynchronisatie en/of een muzikale prestatie binnen een audiovisuele opname (‘muziek in audiovisueel’).

De lijst met zenders wordt weergegeven per niet-afgesloten referentiejaar (2015, 2016, 2017/2018 en 2019), dit wil zeggen, jaren waarvoor er nog rechten te verdelen zijn.

PlayRight vertrouwt op de informatie die we ontvangen om de audiovisuele speellijsten op te stellen. Aangezien deze gegevens vaak onvolledig of niet voldoende gedetailleerd zijn, wordt hier voortdurend aan gewerkt waardoor de lijst met zenders die hier wordt weergegeven eventueel kan veranderen.

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden