Financiële steun aan studenten: De PlayRight+ prijzen

PlayRight heeft bewondering voor degenen die er al op jonge leeftijd voor kiezen om van muziek maken of acteren hun toekomstig beroep te maken. Daarom geeft PlayRight+ een extra duwtje in de rug aan studenten die zich tijdens hun artistieke opleiding op een of andere manier onderscheiden van de rest.

Elk jaar reikt PlayRight+ een prijs uit van €500 aan een aantal laatstejaarsstudenten die zich tijdens hun opleiding tot artiest bijzonder hebben weten te onderscheiden. Deze prijzen worden toegekend aan studenten van elke hogeschool of universiteit die een bachelor- of masteropleiding aanbiedt.

Wie kan een PlayRight+ prijs winnen?

Elke student die een opleiding afrondt of zijn/haar diploma behaalt tijdens de eerstvolgende evaluatie van elke Belgische hogeschool of universiteit, geaccrediteerd om erkende diploma’s uit te reiken voor een bachelor- of masteropleiding als muzikant of acteur.

Wie kiest de winnaars?

Wij laten het onderwijzend personeel volledig vrij in de keuze wie de PlayRight+ prijs mag ontvangen. Aangezien docenten hun studenten kennen als geen ander, is het dan ook aan hen om de winnaars van de prijs te kiezen. Het enige criterium dat moet worden gerespecteerd: de selectie moet worden gemaakt op basis van de prestaties van de student(e) als uitvoerende artiest.

Hoe wordt de uitreiking van een PlayRight+ prijs aan een hogeschool of universiteit georganiseerd?

Een vertegenwoordiger van het onderwijzend personeel kan contact opnemen met het afdeling Cultuur (PlayRight+) door een e-mail te sturen naar plus@playright.be.

De laatste winnaars van de PlayRight+ Prijs:

sluiten

Inloggen Lid worden