“Aangifte(s) aan te vullen” in mijn portal

Het luik “Aangifte(s) aan te vullen” in je online dossier bevat bijdragen die in het verleden aan je repertoire werden toegevoegd op basis van research en aangiftes uit het verleden waar verplichte velden niet zijn ingevuld.

Voor de bijdragen die in het verleden aan je repertoire werden toegevoegd op basis van research: Deze heb je dus zelf (nog) niet aangegeven. Het is belangrijk dat je nakijkt of die informatie klopt. Waar nodig kan je ook informatie aanvullen; vervolgens bevestig je de bijdrage waardoor het een aangifte wordt. Zolang een bepaalde bijdrage niet wordt bevestigd, worden geen rechten afgerekend. 

Voor de aangiftes uit het verleden waar verplichte velden niet zijn ingevuld: Hier is dus nog info aan te vullen. Het is belangrijk dat je dit doet zodat wij jouw rechten correct kunnen berekenen. Dat kan een of meerdere aangiftes van klassieke muziek zijn waar het Componist veld niet is ingevuld of het kan gaan om niet-muzikale werken waar verplichte velden, zoals bijvoorbeeld de Duurtijd in seconden, nog moeten aangevuld worden (velden met een rode asterisk zijn verplicht in te vullen velden). 

Deadlines voor je aangiftes

Enkel de aangiftes die tijdig werden ingediend en/of aangevuld komen in aanmerking voor de berekening van rechten voor een specifiek referentiejaar.

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden