Save the date: Algemene Vergadering PlayRight op 19 juni 2023!

19 mei 2023

Op maandag 19 juni 2023 is het weer zover: dan zal onze jaarlijkse Algemene Vergadering plaatsvinden in de Beursschouwburg in Brussel vanaf 14 uur.

Opgelet: enkel als je voor 19 maart 2023 vennoot was bij PlayRight, kun je deelnemen aan de Algemene Vergadering

We raden je ten zeerste aan om onze Algemene Vergadering bij te wonen. Je krijgt dan namelijk de kans om mee de koers van PlayRight te bepalen: zo kun je bijvoorbeeld stemmen op de kandidaten die jij in onze Raad van Bestuur wil laten zetelen en keur je statuut- en reglementswijzigingen mee goed. We schotelen je ook ons jaarverslag en onze jaarrekening voor. 

Bovendien hebben wij na de Algemene Vergadering ook een moment van entertainment voorzien (wat dat juist wordt? Dat houden we nog even geheim!) én een drink met catering. Het uitgelezen moment om je collega’s en medewerkers van PlayRight te ontmoeten. 

Hoe schrijf ik mij in? (Vanaf dinsdag 30 mei!)

Vanaf dinsdag 30 mei kun je via de PlayRight-portal je aanwezigheid bevestigen.

Lukt het niet om de Algemene Vergadering bij te wonen, maar zou je toch graag stemmen? Dan kun je een volmacht geven aan een andere stemgerechtigde. 

  1. Log in via de PlayRight-portal
  1. Op je dashboard zie je een tool om je in te schrijven. Klik op Ik neem deel of Ik wil een volmacht geven. Je krijgt een lijst te zien met iedereen die hun aanwezigheid al heeft bevestigd. 
  1. Je bent ingeschreven! Je ontvangt een mail met de profielen van kandidaat-bestuurders en de documenten die tijdens de AV zullen worden gestemd. 

De deadline om je in te schrijven is dinsdag 13 juni 23u59. Het is belangrijk dat je je inschrijft voor die deadline, omdat je anders helaas niet zult kunnen deelnemen aan de Algemene Vergadering. Je volmacht is dan ook niet rechtsgeldig. 

Zien wij jou daar?

sluiten

Inloggen Lid worden