Hoe tevreden bent u over PlayRight? Neem deel aan de PlayRight tevredenheidsenquête!

1 juni 2021

Onze artiesten zijn voor PlayRight van het grootste belang. Als beheersvennootschap verantwoordelijk voor het innen, beheren en verdelen van de naburige rechten van uitvoerende artiesten in België, streven wij dan ook naar een optimale dienstverlening voor en maximale tevredenheid van onze leden. Daarom zijn wij benieuwd naar uw mening. Hoe tevreden bent u over PlayRight? Doe mee aan de enquête!

Als beheersvennootschap die de belangen behartigt van muzikanten, acteurs, dansers en circus- en variétéartiesten telt PlayRight nu meer dan 17.000 aangesloten artiesten in België en in het buitenland. Tijd dus om te polsen naar de tevredenheid van onze leden!

Als aangesloten artiest zijn uw ervaring met onze diensten en uw mening voor ons van groot belang. Dat is ook de reden waarom we nu contact met u opnemen, als onderdeel van ons tevredenheidsonderzoek. De enquête is volledig vrijblijvend en anoniem. Het doel van deze enquête is om onze diensten en de tools die we u ter beschikking stellen te verbeteren, en onze tijd te investeren in projecten die het beste voldoen aan uw verwachtingen en vereisten.

De enquête zal slechts enkele minuutjes van uw tijd in beslag nemen, maar uw antwoorden zullen ons enorm vooruit helpen! Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening nog verbeteren.

Wij danken u bij voorbaat voor uw deelname en nodigen u uit om contact met ons op te nemen via info@playright.be indien u hierover vragen heeft.

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden