Muziek 2020: de PlayList staat nu online

18 mei 2021

PlayRight heeft zonet de playlist voor het referentiejaar 2020 gepubliceerd. Het menu PlayList bespaart je heel wat tijd bij het aangeven van je muziekopnames in je online portal!

PlayRight stelt jaarlijks speellijsten op van muziekopnames gerangschikt per referentiejaar, die jij via de PlayRight Portal kan consulteren om gemakkelijk jouw prestaties aan te geven.  Alle tracks in deze speellijsten kunnen rechten opleveren. Als je nu je prestaties aangeeft betreffende muziek die werd uitgezonden en geëxploiteerd in 2020, ontvang je de rechten al tijdens de eerste verdeling van dit referentiejaar in Oktober 2021.

Hoe het werkt

Je muzikale bijdragen aangeven is simpel:

  1. Raadpleeg je online dossier via de Online Portal;
  2. Ga naar het menu playlist. Die geeft je toegang tot de speellijsten, opgesteld door PlayRight voor elk referentiejaar;
  3. Geef jouw muziekprestaties zo snel mogelijk

En mijn audiovisuele prestaties?

Het PlayList menu is een specifieke tool om jouw muzikale prestaties aan te geven. Een dergelijke speellijst beschikbaar stellen voor audiovisuele prestaties is helaas veel ingewikkelder en bijgevolg kunnen we dat vooralsnog niet aanbieden.

Deadline

Tot 31 december 2021 kan je volgende prestaties aangeven:

Na deze deadline sluit PlayRight de rechten voor deze referentiejaren af. Je prestaties blijven rechten opleveren voor de referentiejaren die nog openstaan, maar niet voor de afgesloten referentiejaren. Het is dus belangrijk de deadline te respecteren als je je rechten wil innen.

Ga meteen aan de slag!

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden