Je fiscale fiche 2020 staat online!

19 april 2021

Binnenkort is het weer tijd voor om je jaarlijkse belastingaangifte te doen voor het aanslagjaar 2021(inkomsten 2020). 

Daarvoor heb je de fiscale fiche 281.45 nodig. Die is nu beschikbaar via je online dossier in de PlayRight portal, bij “Gegevens” onder de tab “Documenten”.  

De bedragen die PlayRight je in 2020 toekende als naburige rechten, worden op deze fiche samengevat. Om je belastingaangifte te vervolledigen, dien je de bedragen van de fiche 281.45 in te vullen op je aanslagformulier 2021. 

VERGEET NIET: Kreeg je van een andere beheersvennootschap ook auteursrechten en/of naburige rechten uitgekeerd? Dan moet je die in dezelfde rubriek invullen.

Noteer alvast dat je tot 11 juli 2021 de tijd hebt om je elektronische belastingaangifte via Tax on web in te dienen. Voor een aangifte op papier is de uiterste datum vastgelegd op 28 juni 2021.

BRUIKBARE INFORMATIE

Meer info nodig? PlayRight stelde enkele beknopte richtlijnen op om je te helpen met de aangifte van je rechten. Consulteer het document Hoe zit dat met de belastingen” door op de volgende afbeelding te klikken:

Mocht je vragen hebben in verband met deze documenten, aarzel dan niet om je account manager te contacteren. Richt je voor alle andere vragen m.b.t. uw belastingaangifte rechtstreeks tot de FOD Financiën, op het nummer 02/572 57 57.

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden