Oproep: stel je kandidaat om te zetelen in de Raad van Bestuur van PlayRight

5 april 2019

De Raad van Bestuur, bestaande uit acteurs en muzikanten, is het beslissingsorgaan van onze beheersvennootschap, dat onder andere het beleid en de strategie van PlayRight leidt en superviseert.

Als dusdanig spelen de uitvoerende artiesten die zetelen in de Raad een cruciale rol in het bepalen van de strategische oriëntatie van PlayRight, de prioritaire projecten en de verdelingsregels die moeten worden gehanteerd. Dergelijke betrokkenheid garandeert een duurzame verbintenis tussen de artistieke sector en uw beheersvennootschap.

Hierbij roepen we u dan ook graag op om deel uit te maken van onze Raad van Bestuur en actief deel te nemen aan het bestuur en beheer van uw beheersvennootschap. Dit jaar zijn er vier bestuursmandaten in te vullen:

  • Een Nederlandstalige muzikant(e),
  • Een Franstalige muzikant(e),
  • Een Nederlandstalige actrice / acteur,
  • Een Franstalige actrice / acteur.

Wil u UW beheersvennootschap mee besturen? Stel u dan nu kandidaat voor een van de bestuursmandaten, in functie van uw artistieke hoofdactiviteit.

Hoe doet u dit?

Stuur uw kandidatuur naar r.peereboom@playright.be, vergezeld van:

  • Een korte persoonlijke presentatie (curriculum vitae);
  • Een foto (formaat JPEG of PNG) in twee bestanden.

De kandidaturen moeten ten laatste op VRIJDAG 3 MEI zijn ingediend. Uw kandidatuur wordt daarna bekendgemaakt aan alle vennoten, zodat zij de kandidaat van hun voorkeur kunnen verkiezen tijdens de Algemene Vergadering op MAANDAG 17 JUNI aanstaande.

Ter info : U ontvangt nog een oproep voor de Algemene Vergadering en toegang tot de tool waarmee u uw aanwezigheid kunt bevestigen. Noteer MAANDAG 17 JUNI alvast in uw agenda. We geven eveneens al mee dat de Algemene Vergadering gevolgd wordt door een evenement en een drink waarop u uiteraard van harte uitgenodigd bent.

sluiten

Inloggen Lid worden