PlayRight verwelkomt twee nieuwe leden bij het team!

24 september 2020

PlayRight staat niet stil, integendeel, jouw beheersvennootschap blijft groeien, jaar na jaar. Meer leden, meer inningen en verdelingen, meer PlayRight+ projecten, betekent meer werk. Om alles in goede banen te kunnen blijven leiden, heeft het PlayRight team er sinds september twee nieuwe medewerkers bij. Meet Sébastien Bours, manager bij PlayRight+, en Vanessa Pontet, die het departement Communicatie komt versterken!

Sébastien Bours

Sébastien werd aangenomen om het departement PlayRight+ te ondersteunen. Zijn taken hebben dus betrekking op alle werkzaamheden van PlayRight+. Sébastien beschikt over de bijzondere combinatie van een opleiding tot juridisch adviseur met een opleiding in communicatie & marketing, twee domeinen waar hij door de jaren heen intussen de nodige ervaring heeft opgedaan. De belangrijkste reden waarom hij zich in het bijzonder aangetrokken voelde tot de functie van Manager PlayRight+ is omdat hij zo zijn ervaring ten dienste kan stellen van een werking met een maatschappelijk doel.

Zijn taken zullen in eerste instantie bestaan uit het verder vorm geven van het departement PlayRight+. Hij zal de steunaanvragen opvolgen, waken over onze visie, maar vooral op zoek gaan naar de juiste projecten die ondersteuning verdienen én de communicatie met onze leden versterken via nieuwsbrieven, workshops, etc. Verder zal hij ook actief zijn in het gedeelte ‘belangenbehartiging‘. De muziek- en audiovisuele sector heeft zich de laatste jaren namelijk bijzonder weten te organiseren via nieuwe groeperingen, overlegorganen, en meer. Als Belgische vennootschap is het bijgevolg belangrijk dat wij alle werkzaamheden over heel België nauw kunnen opvolgen en, waar nodig, een brug vormen tussen de verschillende gemeenschappen. Een taak die niet rond te krijgen is met één persoon.

Zijn passie voor muziek, cinema en theater, en zijn ervaring in het verlenen van juridische bijstand aan verschillende artiesten tijdens de ontwikkeling van hun carrière bij APMC (Association Professionnelle de Métiers de la Création) zullen PlayRight+ zeker en vast ten goede komen! Sébastiens grootste troef? Zijn talenkennis! Naast Frans (moedertaal), spreekt hij ook een goed mondje Nederlands en Engels.

Vanessa Pontet

Vanessa komt op haar beurt tijdelijk ons departement Communicatie versterken. Ze zal Gwennaëlle Joret te vervangen gedurende haar bevallingsverlof. Haar taken zullen dus vooral bestaan uit het creëren van de Franstalige communicatie naar onze leden toe, van verdelingen over laatste (PlayRight) nieuwtjes tot evenementen die PlayRight of een van onze partners organiseert.

Vanessa is verder hoofdzakelijk actief als consultant in digitale communicatie. Haar specialiteit? Social media content creation en management. Vanessa zal dus ook mee instaan voor de PlayRight social media kanalen en jullie op de hoogte houden van alle belangrijkste PlayRight- of artiesten-gerelateerde nieuws items!

Welkom Sébastien & Vanessa!

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden