Save the date: Algemene Vergadering 2024 op 17 juni

10 april 2024

Zet ’m alvast in je agenda: op maandag 17 juni vanaf 14 uur vindt de jaarlijkse Algemene Vergadering van PlayRight opnieuw plaats in de Beursschouwburg in Brussel! 

Opgelet: enkel als je vóór 17 maart 2024 vennoot was bij PlayRight, kun je deelnemen aan de Algemene Vergadering. 

De Algemene Vergadering is een cruciaal moment voor de organisatie van jouw collectieve beheersvennootschap. Daar krijg jij de kans om deel te nemen aan belangrijke beslissingen die invloed hebben op de toekomst van PlayRight: je stemt op de kandidaten die jij in de Raad van Bestuur wil en je keurt eventuele statuut- en reglementswijzigingen mee goed. Je krijgt ook het jaarverslag en jaarrekening te zien om inzicht te krijgen in onze activiteiten. 

Daarnaast is de Algemene Vergadering ook een ontmoetingsmoment: we nodigen je nadien dan ook van harte uit voor een drink om je collega’s uit de sector en de medewerkers van PlayRight te ontmoeten. 

Hoe schrijf ik mij in? (Vanaf 28 mei!) 

Vanaf dinsdag 28 mei kun je via de PlayRight-portal je aanwezigheid bevestigen. 

Lukt het niet om de Algemene Vergadering bij te wonen, maar zou je toch graag stemmen? Dan kun je een volmacht geven aan een andere stemgerechtigde. 

  1. Log in via de PlayRight-portal
  1. Op je dashboard zie je een tool om je in te schrijven. Klik op Ik neem deel of Ik wil een volmacht geven. Je krijgt een lijst te zien met iedereen die hun aanwezigheid al heeft bevestigd. 
  1. Je bent ingeschreven! Je ontvangt een mail met de profielen van kandidaat-bestuurders en de documenten die tijdens de Algemene Vergadering zullen worden gestemd. 

De deadline om je in te schrijven is dinsdag 11 juni 23u59. Schrijf je in voor die deadline, anders zul je niet kunnen deelnemen aan de Algemene Vergadering. Je volmacht is dan ook niet rechtsgeldig. 

Zien wij jou daar? 

sluiten

Inloggen Lid worden