HET PLAYRIGHT TEAM BREIDT UIT: 4 NIEUWE GEZICHTEN

6 juli 2021

PlayRight groeit, en zo ook ons team. Vier nieuwe collega’s zijn ons dynamisch team komen vervoegen. Aangezien jullie waarschijnlijk op een bepaald moment in de toekomst wel met zeker één van hen in contact zullen komen, stellen we jullie graag onze vier nieuwe, frisse gezichten voor: Sven bij Team Members & international, Andries bij Team Distributions, Danny bij Team IT en Raphaël als Collections Manager!

TEAM MEMBERS – SVEN

Sven Goyvaerts ademt Rock. Al als kind wist hij zich aardig uit de slag te trekken met een drumstel, en al snel werd hij een coole rockdrummer. Een passie die hij al die jaren later nog steeds niet verloren heeft. Integendeel.

Sven volgde een opleiding als filmmaker aan Sint-Lukas Hogeschool Brussel. Hoewel hij de laatste jaren vooral actief was als journalist in de Antwerpse haven, bleef hij actief bezig als muzikant. Dit leidde zelfs tot de oprichting van het streamingplatform Artists Unlimited in 2020, samen met een groep ondernemende muzikanten. Als muzikant of acteur zal je gegarandeerd met deze rocking guy te maken krijgen, want hij wordt vanaf nu een van jullie nieuwe aanspreekpunten!

TEAM DISTRIBUTIONS – ANDRIES

Andries

Andries Provoost wordt de nieuwe medewerker binnen het team dat al jouw verdelingen van naburige rechten fixt. Dat hij enorm veel afweet van muziek, is te danken aan zijn vijftien jaar lange ervaring  bij Ultratop, de officiële hitparade van België. Daar voedde en onderhield hij de muziekdatabase, en deed hij overschot aan ervaring op om zijn precisiewerk diensten nu los te laten op PlayRight!

Ook in zijn vrije tijd is muziek een belangrijke factor.

“Naast series en YouTube-video’s bingen, lezen, wandelen en podcasts luisteren, hou ik me bijzonder graag bezig met het (her)ontdekken van allerlei muziek en het in kaart brengen ervan. Ik ben erg verheugd dat ik me bij PlayRight opnieuw professioneel kan toeleggen op wat altijd al mijn grootste hobby is geweest (muziek in een database gieten), en tegelijk kan bijdragen aan het correct uitbetalen aan onze uitvoerende artiesten.”

TEAM IT – DANNY

danny

Danny Eeraerts keert na twintig jaar terug naar zijn eerste grote liefde: programmeren. Maar computers en technologie is niet het enige dat hem interesseert. Hoewel het tegen het stereotype beeld van een saaie IT’er indruist, heeft Danny ook enkele creatieve hobby’s: acteren en fotograferen.

Inderdaad, zijn ervaringen met de cultuursector situeren zich tot nu toe hoofdzakelijk achter de schermen van het amateurtheater (kinder-, volwassenen- en straattheater). Daarnaast is hij gepassioneerd fotograaf met specialisatie in studiofotografie.

Met zijn kennis over programmeren en applicaties, zal hij ervoor zorgen dat de online diensten van PlayRight nog vlotter en foutloos zullen verlopen.

Ik prijs me gelukkig dat ik één van de weinigen ben die in de culturele sector als ontwikkelaar aan de slag kan gaan. Zo weet ik dat ik me dagelijks kan inzetten voor onze duizenden leden, die het zeer moeilijk hebben in deze COVID-19 tijden. Een meerwaarde die ik enorm belangrijk vind.”

COLLECTIONS MANAGER – RAPHAËL

Raphaël

Raphaël De Wulf is een Brusselaar in hart en nieren. Als vrolijke optimist die hij is, is het zijn missie om mensen bijeen te brengen. Als jongeman al engageerde hij zich in het lokale verenigingsleven en later in het lokale gebeuren van zijn huidige woonplaats, Overijse. Daar hielp hij mee aan het verbouwen van een parkkiosk tot ontmoetingsplaats voor lokale jeugd en volwassenen. Een plaats waar nu tal van evenementen worden georganiseerd!

Cultuur, en meer bepaald muziek en optredens, speelt dus een hoofdrol in zijn leven.

“Het idee dat ik iets kan betekenen voor al die artiesten die mijn leven hebben verrijkt, motiveert me enorm om bij Playright aan de slag te gaan.”

Welkom aan onze vier nieuwe Team members! Samen met onze artiesten zullen we ongetwijfeld veel memorabele momenten beleven!

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden