United Music of Brussels 2019

7 september 2019 - 14:00

Voor de vierde keer palmen het Belgian National Orchestra, de Munt en BOZAR de Brusselse straten in. United Music of Brussels creëert ontmoetingen tussen artiesten en publiek tijdens een avontuurlijk parcours door de hoofdstad, een project dat dit jaar wordt ondersteund door PlayRight+. Kom muziek en elkaar tegen op vertrouwde plekken in de stad of in onbekende hoeken

Van intiem tot uitbundig, en van klassiek tot… veel meer. Ontdek de stad, nieuwe klanken, oude melodieën, verrassende arrangementen, en de kracht van muziek die mensen samenbrengt.

Op 7 september ontspringt in BOZAR een muzikale ontmoeting die uitmondt in de AB voor een wervelend slotconcert! United Music of Brussels is hét perfecte excuus voor een excessieve stroll door de hoofdstad, van de Beursschouwburg en de Munt tot het vernieuwde Cinema Palace. Klassieke muziek treedt buiten haar oevers en flirt met o.a. rock, Oosterse klanken en hip hop. Het volledige programma van dit muzikaal stadsfeest wordt aangekondigd in augustus!

Share This :
sluiten

Inloggen Lid worden