Workshops voor leden van PlayRight

12 juni 2019 - 10:00

Als lid van PlayRight maak je gebruik van je persoonlijke online portal. Via deze portal kan je, onder andere, snel en makkelijk aangiftes kan doen van je prestaties, je repertoire nakijken, je contract aanpassen, je rechten per prestatie bekijken, etc.

PlayRight zal deze portal echter herwerken, waardoor verschillende aanpassingen zullen worden gedaan die direct op jou van toepassing zijn. Maar dit kunnen we niet alleen, en dus hebben we JOU nodig!

Aangezien wij gebruiksvriendelijkheid van de portal voor onze leden vooropstellen, nodigen wij je graag uit voor een interactieve workshop waarbij wij samen met onze leden ideeën zullen uitwisselen aan de hand waarvan wij de nodige aanpassingen zullen doen aan de portal. Als artiest en gebruiker van de portal heb jij, als lid van PlayRight, namelijk de nodige expertise om ons te laten weten hoe wij de online portal voor onze leden nog kunnen verbeteren!

De workshop zal ongeveer twee uur duren en doorgaan op 13 juni in de kantoren van PlayRight (Belgicalaan 14, 1080 Brussel).

  • De ochtendworkshop begint om 10u en is bestemd voor de audiovisuele repertoires.
  • De namiddagworkshop begint om 14u en is bestemd voor de muzikale repertoires.

Kom jij ook? Gelieve je aanwezigheid te bevestigen door een mailtje te sturen naar events@playright.be. Vergeet niet te vermelden voor welke workshop je je wil inschrijven: de ochtendworkshop (acteurs) of de namiddagworkshop (muzikanten).

sluiten

Inloggen Lid worden