Financiële steun aan uitvoerende kunstenaars: beurzen

Bij PlayRight vinden we het enorm belangrijk dat uitvoerende kunstenaars hun creatieve dromen kunnen waarmaken. Daarom biedt PlayRight+ naast financiële steun voor projecten of professionele organisaties die bijdragen aan de gemeenschap van uitvoerende kunstenaars sinds kort ook directe financiële steun aan aan uitvoerende kunstenaars. 

Momenteel biedt PlayRight+ twee beurzen aan: 

We voorzien om in de toekomst nog een pak meer beurzen aan te bieden voor uitvoerende kunstenaars en dit voor verschillende disciplines (muziek en audiovisueel). 

Hoe werkt het? 

  • Lees de voorwaarden goed door op de pagina die uitleg geeft over de beurs. Om bijvoorbeeld steun van PlayRight+ te kunnen krijgen, moeten alle hoofdartiesten van het project lid zijn van PlayRight. 
  • Verzamel alle documenten die je nodig hebt om de beurs aan te vragen. Het gaat dan bijvoorbeeld over een omschrijving van je project en je budget. 
  • Verzend je beursaanvraag via de knop onderaan de pagina over de beurs die je wil aanvragen. 

Als wij jouw aanvraag ontvangen, controleren we eerst nog of je project aan al onze criteria voldoet. Je ontvangt snel van ons een antwoord of we de financiële steun al dan niet kunnen toekennen. 

Vragen? 

Voor al je vragen over de beurzen kun je via mail terecht bij plus@playright.be.

sluiten

Inloggen Lid worden